Ukratko o nama.

Ako ste odlučili da Vam knjige više ne trebaju, a novac je uvek potreban – javite se!Otkupljujemo knjige iz raznih oblasti:književnosti, beletristike, istorije, filozofije, psihologije, umetnosti, rečnike, enciklopedije,…Otkupljujemo stare, polovne i nove knjige, antikvitetna i raritetna izdanja, komplete knjiga, sabrana dela pisaca, knjige na stranim jezicima, kao i stare periodične publikacije.Otkupljujemo od pojedinačnih knjiga do celih kućnih biblioteka.
Zainteresovani smo i za otkup stripova, kao i za Vase kolekcije albuma sa samolepljivim slicicama.
biblioteka.jpg

Pozovite da se dogovorimo

Otkupljujemo stare, polovne i nove knjige, antikvitetna i raritetna izdanja, komplete knjiga, sabrana dela pisaca, knjige na stranim jezicima, kao i stare periodične publikacije.Otkupljujemo od pojedinačnih knjiga do celih kućnih biblioteka.Zavisno od toga koliko knjiga imate i koja je vrednost u pitanju, dolazimo na Vašu kućnu adresu, ili je potrebno da Vi donesete knjige nama. Mi se nalazimo u Beogradu.

34oejcy.jpg

Imate stripove koji vam ne trebaju??

Kupujemo sve vrste stripova, starih i novih, domacih ili stranih. Prednost imaju cele kolekcije, ali mogu i pojedinacna izdanja. Pozovite da procenimo i dogovorimo saradnju!!

funny-crazy-girl-student-glasses-lying-pile-books-outdoor-41006382.jpg

Resite se knjiga koje Vam ne trebaju!! 

Zbog starih knjiga ne citate nove, jer nemate gde da ih stavite!! Zato smo mi tu!! Pozovite da se dogovorimo i kupimo ono sto Vam vise ne treba!!!

Powered by WebExpress